solidea

Förebyggande effekt mot trögt lymfsystem, åderbråck, klaffsvikt och blodproppar i benen

Kompressionsstrumpor har en mycket bra förebyggande effekt mot trögt lymfsystem, åderbråck, klaffsvikt och blodproppar i benen, celluliter men också när dina ben känns trötta och svullna vid graviditet eller när du suttit stilla länge på flyget eller på jobbet.

Kanske är detta något som  du/vi ofta associerar med äldre personer, så vad och varför är tex nu kompressionstajts bra för egentligen, varför bör du-alla använda det?

Svaret är enkelt, för att öka på och stötta cirkulationen i din kropp, både lymf och blodcirkulationen. Alla behöver kompressionsstrumpor! Sitter du stilla på ett kontor hela dagarna, eller står och går du på ett hårt golv? Reser du ibland, går på en långpromenad eller är ute på en shoppingrunda? Är du gravid eller har problem med svullna fötter när det blir varmt ute? Kanske har du besvärliga åderbråck eller venösa bensår?

Ditt lymfsystem älskar kompressionsplagg och Solideas plagg älskar jag och alla de kunder och kollegor jag hittills har hunnit berättat till. Så här tycker jag rätt och slätt, Solideas kompressionsplagg är rätt till alla tillfällen.

Tillsammans hittar vi rätt

Hos mig kan du få känna och klämma och prova, har jag inte din storlek hemma beställer jag och ca fem dagar senare har du de i dina ägor.

Vid intresse, kontakta mig via sms 0702460162

mail anittasfriskvard@outlook.com

messenger Anittas Helhetshälsa

Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa er!