Upplev skillnaden

MED NBE BEHANDLINGAR

NBE 3000 RF

Med hjälp av elektromagnetisk energi slussas specialutvecklade serum ner på djupet i huden. Ger synliga resultat direkt.

Behandlingar med NBE

Ljuvligt avkopplande behandlingar för både ansikte, kropp och djupgående muskelmassage samt lymfterapi. 

Rengöring & Algmasker

Rengöring som skonsamt tar bort smuts och förbereder huden för den kommande behandlingen. De ljuvliga algmaskerna avslutar behandlingen och sluter porerna, återfuktar samt optimerar absorptionen av de aktiva serumen.

 

 

 

 

 

 

NBE Behandlingar

En av de mest efterfrågade i Sverige

NBE står för Nannic Beautyfying Energy och är ett professionellt koncept för hudföryngring som vänder sig till auktoriserade hudterapeuter eller motsvarande. Konceptet består av högteknologiska apparaturer, specialanpassade behandlingsserum med cellidentisk bas för hudföryngring som gör stor succé världen över. NBE är ett revolutionerande genombrott i kampen mot hudens åldrande och har öppnat upp en ny värld av möjligheter.

Behandlingarna bygger på en vetenskapligt utvecklad behandlingsmetod som är säker och väl beprövad, dermatologiskt testad och med effekter som är medicinskt bevisade. NBE är ett säkert och väl beprövat koncept helt utan nålar, laser eller andra aggressiva metoder. Varje behandling anpassas individuellt efter önskat resultat.

Nannic distribueras i 38 länder och det utförs hundratusentals behandlingar med NBE världen över. Enbart i Sverige finns Nannic och NBE-behandlingarna på över 300 salonger. Behandlingarna har blivit utnämnda flera år i rad till en av de mest efterfrågade hudvårdsbehandlingarna på BokaDirekt: Sveriges största bokningssida för skönhet, hälsa och friskvård.

NBE radiofrekvens (RF) är en revolutionerande metod för hudföryngring som omedelbart reducerar hudens tecken på åldrande och långsiktigt förbättrar hudens struktur.

Med elektromagnetisk energi och värme slussas specialutvecklade serum effektiv ner på djupet i huden och ger cellerna energi så att de kan arbeta optimalt. Huden stärks och tillväxten av nya celler stimuleras.
Behandlingen är ljuvligt avkopplande och ger synliga resultat direkt.

NBE RF är en säker och väl beprövad metod som anpassas individuellt för varje hudtyp och önskat resultat. Den kan med fördel kombineras med NBE Deep Skin behandlingar för maximal effekt.

Säker radiofrekvens med maximal kapacitet

Radiofrekvens (RF) är en säker och väl beprövad metod som använts inom kirurgin i över 70 år och mer än 20 år inom hud- och kroppsbehandlingar. Det är en mycket effektiv metod som omedelbart reducerar hudens tecken på åldrande och gör den slätare och fastare. Behandlingarna upplevs som en lätt uppvärmd massage, är ljuvligt avkopplande och kräver ingen konvalescenstid.

Nannic NBE RF använder sig av kapacitiv radiofrekvens som är speciellt utvecklad för att kunna utföra säkra behandlingar med maximalt resultat. Kombinationen av isolerade handverktyg med stora aktiva mottagarplattor som transporterar energin optimalt och möjliggör synliga resultat från första behandlingen. Redan efter ett fåtal behandlingar triggas kroppens egna system igång och långsiktiga resultat uppnås. En säker och väl beprövad teknologi som ger enastående resultat.

Vetenskapligt bevisade effekter

 • Stimulerar tillväxten av nya celler
 • Ökar produktionen av kollagen och elastin
 • Ökar fukthalten i huden
 • Ökar hudens absorption av aktiva ingredienser
 • Minskar porernas storlek
 • Förbättrar blodcirkulationen
 • Förbättrar strukturen på bindväven
 • Dränerar lymfsystemet
 • Stimulerar fettförbränningen
 • Ger förbättring i muskulaturen
 • Minskar antalet fria radikaler
 • Ger synliga resultat från första behandlingen
 • Långvariga effekter efter kur på fem behandlingar
Behandlingsserum Samlingsbild Del 1

Specialutvecklade serum

Maximerar resultatet av NBE RF behandlingen

Behandlingsserum Samlingsbild Del 2

BEHANDLINGSSERUM

En cellidentisk bas med en specialutvecklad formula som liknar strukturen för hudens naturliga barriär. Formulan bygger på en bas bestående av högkvalitativa fosfolipider utan stabilisatorer eller tillsatser och är i särklass det effektivaste som går att åstadkomma. Tillsammans med NBE-apparaturerna möjliggör det en enastående penetration av serumens aktiva ingredienser.

 

MASSAGEKRÄMER

Näringsrika massagekrämer baserad på Olus olja och extrakt från Fikonkaktus och Arnica. Gör huden härligt mjuk, förbättrar spänst och verkar anti-inflammatoriskt.

PROBIOTIKA

NBE Probiotic Activator är berikad med Bifida ferment lysate som är en typ av probiotika som stärker hudens skyddsbarriär och aktiverar cellförnyelsen. Tack vare den banbrytande effekten av den dermokosmetiska aktiviteten kan huden både skydda, återställa och slutligen läka sig själv vilket ger en friskare, starkare och mer motståndskraftig hud.

 

EXKLUSIVA BEHANDLINGSSERUM

Från den Beauty Oscars vinnande Excellence serien har Nannic utvecklat professionella behandlingsserum med en specialutvecklad bas med flytande kristaller från fosforlipider idealisk för behandlingar med NBE RF och NBE Deep skin. Excellence professionella serum innehåller en maximal koncentration av de mest exklusiva aktiva ingredienserna och ger spektakulära resultat.

NBE RF Behandlingar

Synliga resultat från första behandlingen och en långsiktig förbättring av hudens struktur

NBE 3000 behandlingar

En avkopplande behandling där elektromagnetisk energi kombineras med värme och specialutvecklade serum från Nannic. De aktiva ingredienserna slussas effektivt ner på djupet i huden och ger cellerna energi. Huden stärks upp och tillväxten av nya celler stimuleras.

En säker och effektiv behandling som anpassas individuellt för varje hudtyp och önskat resultat. En banbrytande metod för hudföryngring med omedelbara effekter och en långsiktig förbättring av hudens struktur.

 

NBE 3000 Deluxe

Ansiktsbehandling som är en klass för sig! NBE 3000 är som 3st NBE 1000 maskiner i en! Passa på att detoxa och dränera kroppen kroppen när du ligger i en ansiktsbehandling.

Vi kan också jobba med volymreducering med NBE3000. Du kan byta ut din vanliga ansiktsbehandling mot NBE deluxe och gå en gång i månaden eller varannan månad. Bäst resultat får du genom att unna dig en kur på 5-10 gånger.

I Behandlingen ingår rengöring, peeling, NBE 3000 av ansikte & hals, lyxig mask samt avslutande produkt.

Behandlingsområden

– Rynkor
– Linjer
– Slapp hud
– Akne
– Ärr
– Dubbelhaka
– Tunga ögonlock

– Oren hud
– Ytliga kärl
– Pigmentfläckar
– Förstorade porer
– Mörka ringar under ögonen
– Påsar under ögonen
– Överflödigt fett

– Bristningar
– Celluliter
– Muskelvärk
– Spända muskler
– Stress
– Detox
– Lymfdränage

NBE RF Massagebehandlingar

En banbrytande metod med djupgående effekter mot stela och spända muskler. Behandling genomförs med elektromagnetisk energi kombinerat med värme och en specialutvecklad massagekräm.

Upplev en avslappande massage som på kortare tid åstadkommer en varmare, mjukare och mer elastisk muskel och vävnad. Kroppen blir lättare avslappnad och kan bättre och mer effektivt ta till sig behandlingen. Spänningar vid smärttillstånd motverkas och den har en lugnande effekt på kroppens muskulatur. NBE massage är en säker och effektiv behandling som anpassas individuellt för varje område och önskat resultat.

NBE Massage är mycket effektiv för att reducera smärta vid exempelvis idrottsskador såsom lårkakor, hälsenor, kramper och träningsvärk. Behandlingen triggar igång kroppens egen läkningsprocess och reducerar konvalescenstiden efter en skada.

Effekter från första behandlingen

– Går djupare ner i vävnaden
– Förbättrar syreupptaget i cellerna
– Ökar blodcirkulationen i musklerna
– Minskar koldioxiden
– Reducerar mjölksyra

– Startar kroppens egen läkningsprocess
– Ökar lymfcirkulationen
– Reducerar inflammation
– Stimulerar kollagenproduktionen

NBE Lymfterapi

En kombination av kunskap och förståelse tillsammans med manuell massage, kraftfulla NBE 3000 apparaturen ökar lymfsystemets flödet. Total avkoppling för din fina kropp.

En kraftfull lymfdrenerande behandling som rensar ut kroppen och ökar cirkulation och stimulerar förbränningen. En idealisk behandling för att öka dränage vid vätskeansamlingar. Perfekt att kombinera tillsammans med en annan NBE behandling.

Lymfsystemts roll

Din fina kropp har till uppgift att samarbeta med ditt lymfsystem.
Men vad är detta? Lymfsystemet har till uppgift att städa i din kropp för din hälsas skull.

– “Lymfa”=vätska som finns i kroppen
– Lymfkärl=transportrören för lymfan
– Lymfnoder, minihållplatser som analyserar och filtrerar lymfvätskan. Fångar upp bakterier, virus, parasiter och andra fiender. Aktiverar immunförsvaret varje gång behovet finns, exempelvis när vi får en inflammation. Lymfsystemet är både ett transport & avfallssystem som ser till att kroppen gör sig av med det som inte längre behövs, skräpp, skräpp och mera skräpp.

 

Kombination av kunskap och förståelse

Manuell massage tillsammans med NBE 3000 med radiofrekvens massage bidrar vi till att lymfsystemet flöde ökar. Vi bättrar även flöden för kroppens celler, blodcirkulationssystemet, muskler, leder och vävnader och mera, ofantliga system och organ boostas.

Det är en härlig behandling att ge och få, mina klienter upplever en djup avslappning och inget gör ont = lymfvänligt. Jag skräddarsyr din behandling allt efter vad som behövs och hur du känner dig, super för både ditt ansikte o din kroppen.
Känn dig varmt välkommen för rådgivning om vilken behandling som blir bäst för dig att börja med.

Några problem som kan uppstå vid LYMFPROBLEMATIK
🔸Dålig cirkulation i vävnad=ödem
🔸Magproblem
🔸Stress på båda plan , fysiskt o psykisk
🔸Övervikt
🔸Celluliter / Fibroser

Cleansing Products Prof Size Small

Skonsam rengöring

Första steget för en säker och effektiv behandling

Bioorganiska masker

Ljuvlig avslutning på varje behandling som sluter porerna.

Peel Off Algaemask V2

Rengöring

Komplett rengöringsserie som skonsamt tar bort smuts och förbereder huden för den kommande behandlingen.
Löser snabbt upp makeup och avlägsnar smuts och andra orenheter utan att torka ut huden. Balanserar hudens pH-värde och förhindrar irritationer. Stimulerar tillväxten av nya celler och motverkar ålderstecken. Gör huden mjuk och ger den lyster. Nannic Cleansing care är noggrant anpassad för att bevara hudens naturliga skyddsbarriär. Fri från tvål och konserveringsmedel.

Peel off Alginate Mask

Lätt svalkande algmasker med bl.a. kelpalger som sluter porerna och optimerar absorptionen av de aktiva serumen. Kelp är en typ av havsalg som växer naturligt i undervattensskogar i klara och grunda hav. Den innehåller ett mycket brett spektrum av vitaminer och mineraler (bla. organisk jod, vitamin K, vitamin B11, vitamin B5, magnesium, järn, kalcium, zink, mangan, fosfor, kalium) och stärker hudens skyddsbarriär. Algmaskerna är en ljuvlig avslutning på varje NBE behandling.

SÄKERHET I FÖRSTA HAND

Hundratusentals genomförda behandlingar  •  Toptestade & granskade 

Det utförs hundratusentals behandlingar med NBE världen över. Radiofrekvensapparatur från Nannic och dess teknik tillhör en av de säkraste på marknaden och är välbeprövade världen över.

Apparaturerna är CE-märkta samt testade och godkända enligt EU:s lagar och regler. För Nannic kommer alltid säkerheten i första hand och därför har NBE-apparaturerna även granskats och godkänts av Elsäkerhetsverket, som är ansvarig myndighet i Sverige.